Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 28 januari 2010

De Hillegomse politiek door de bril van Theo Adamse

Hillegoms Politiek Café  28 januari 2010

Op 28 januari zal er weer een politiek café plaatsvinden. Deze keer zal de lijsttrekker van D66 afdeling Hillegom, Theo Adamse, als gast optreden.

Theo heeft een lange politieke ervaring. Hij was jarenlang burger(commissie)lid, zes jaar Raadslid in Hillegom en vier jaar Statenlid in de Provincie Zuid Holland.

De laatste jaren was hij, naast zijn dagelijks werk bij het ministerie van sociale zaken, actief als politiek journalist. Hij heeft op deze wijze de kans gehad om de Hillegomse politiek van nabij mee te maken.

In de bijeenkomst van 28 januari, wil hij de  aanwezigen deelgenoot maken van zijn waarnemingen. Hij zal aangeven wat er naar zijn mening voor verbetering vatbaar is en welke ideeën D66 op deze punten heeft. Het motto van de verkiezingscampagne van D66 is immers: Anders, ja, D66.

Het belooft een boeiende bijeenkomst te worden want de burger krijgt een mooie politieke samenvatting van journalist Theo Adamse en de gevestigde politiek kan in discussie met hun aanstaand collega Raadslid.

Het Hillegoms Politiek Café wordt gehouden in Hotel Flora, Hoofdstraat en begint om 20.30 uur.