Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 4 januari 2010

D66 Hillegom presenteert verkiezingsprogramma

 

Op 13 januari zal D66 officieel starten met de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Op deze dag zal D66 Hillegom haar programma presenteren. D66 heeft 12 speerpunten (2 x 6) opgesteld, waarmee de partij de verkiezingen in zal gaan.

De presentatie zal plaatsvinden in Hotel Restaurant Flora en beginnen om 19.30 uur.

Het bestuur van D66 Hillegom nodigt hierbij belangstellenden uit bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn om kennis te nemen van onze voorstellen en idee├źn.  Er zal uiteraard voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen.

Na 13 januari is het volledige en een verkorte versie van het verkiezingsprogramma ook beschikbaar via de site van D66 Hillegom (www.d66hillegom.nl).